Türk Telekom

Türk Telekom

Şehir Sayısı: 449
Toplam şubeler: 2.487
Müşteri Hizmetleri Telefonu:
Resmi web sitesi:

Türk Telekom Müdürlüğü

Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye

Çalışma Saatleri

Pazartesi Çalışmıyor
Salı 08:30 - 17:30
Çarşamba 08:30 - 17:30
Perşembe 08:30 - 17:30
Cuma 08:30 - 17:30
Cumartesi 08:30 - 17:30
Pazar Çalışmıyor

Otobüs ile nasıl gidilir?

Ali Çetinkaya Cad-2 54 m
Burhanettin Onat 169 m
Burhanettin Onat Cad-8 540 m
Burhanettin Onat Cad-1 570 m
Yunus Emre Cad-5 620 m

Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye haritada

Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye için basit bir arama yapmakla zaman kaybetmeyin. Elektronik haritaları - şehrin kullanımı rahat sanal planlarını kullanın. Bu haritalarda şirketin adresini, çalışma saatlerini bulmak ve araba ile en uygun ulaşım seçeneğini öğrenmek çok rahattır. Örneğin, bu, şehrinizdeki Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye. Otoparklar, sokakların konumu - bunların hepsini sitedeki elektronik haritadan öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye nasıl gidilir

Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye kampanyalar ve indirimler

Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye şubesindeki ve şirketin diğer şubelerindeki kampanyalar ve indirimler hakkında detaylı bilgiler topladık. Alışverişlerinizde nasıl tasarruf edebileceğinizi, mağazaya ziyaret için en avantajlı zamanı nasıl belirleyebileceğinizi öğrenin. Bu sayfada sadece güncel kampanya ve indirim bilgileri bulunmaktadır. Düzenli olarak bilgi paylaşıyoruz çünkü şirketin cazip teklifleri sürekli olarak güncellenmektedir.

Türk Telekom Müdürlüğü, Muratpaşa, Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:139 Muratpaşa,Antalya,Türkiye yorumlar

Şirketin güçlü yönlerini gerçek müşterilerin yorumlarından öğrenin! Görüşleri bu sayfada okuyabilirsiniz. Sadece şube ziyaretçilerinin gerçek yorumlarını topladık. Listeye sürekli yeni ve güncel görüşler ekleniyor.

Yorum bırak